Υπηρεσίες & Service

Προσφέρουμε μηχανήματα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις όπως μελέτη, τεχνικές συμβουλές, οδηγίες εγκατάστασης και λειτουργίας, εμπορία μηχανημάτων και υλικών, εγκατάσταση και συντήρηση αυτών. Στην SΚΟUBair στα Χανιά, σας παρέχουμε λύσεις σε οποιαδήποτε κακοτεχνία  και γενικότερα σε κάθε πρόβλημα που αφορά τα συστήματα κλιματισμού - ψύξης -θέρμανσης- απόσμησης και είμαστε δίπλα σας προκείμενου να καλύψουμε τις ιδιαίτερες ανάγκες σας.

Kατά τις εργασίες συντήρησης (service):

  • Χρησιμοποιούμε ειδικές αντλίες κλειστού κυκλώματος με φίλτρα μαγνητίτη για τον πλήρη καθαρισμό των κυκλωμάτων.
  • Συμπλρώνουμε ειδικά υγρά για βελτίωση ροής.
  • Εφαρμόζουμε ειδικά υγρά για τη στεγανοποίηση μικροδιαρροών.
  • Ελέγχουμε τις πλακέτες και αν χρειάζεται επισκευάζονται και δοκιμάζονται σε δικά μας μηχανήματα, ώστε να τις παραδώσουμε απολύτως λειτουργικές.

Μελέτη – Σχεδιασμός – Τεχνική Υποστήριξη

Σε κάθε έργο που αναλαμβάνουμε εφαρμόζουμε τις εξής βασικές ενέργειες, που εξασφαλίζουν την άριστη ποιότητα των υπηρεσιών της SKOUBair: 

  • Μελέτη:  Εκπονούμε προσεκτική μελέτη του έργου προκειμένου να επιτύχουμε άρτιο και λειτουργικό αποτέλεσμα. Κάθε συγκεκριμένη εφαρμογή κλιματισμού της SKOUBair ολοκληρώνεται πρώτα στο μελετητικό τμήμα της επιχείρησης.
  • Σχεδιασμός: Σχεδιάζουμε και ακολουθούμε πιστά όλα τα βήματα  που αφορούν το έργο, ώστε να ολοκληρωθεί και παραδοθεί εντός χρονοδιαγράμματος. Εξειδικευμένοι μηχανικοί,  σχεδιάζουν και οργανώνουν το κάθε έργο έτσι ώστε να καλύψει τις συγκεκριμένες σας ανάγκες, αναφορικά με τη λειτουργικότητα και εργονομία του, προσφέροντας σας την βέλτιστη τεχνο-οικονομική λύση.
  • Τεχνική Υποστήριξη: Παρέχουμε εξειδικευμένη τεχνική υποστήριξη, ώστε να αισθάνεστε ασφάλεια σε κάθε στάδιο, από την κατασκευή έως την ολοκλήρωση και την λειτουργία του κάθε έργου. Στόχος μας να ανταποκρινόμαστε σε κάθε σας ανάγκη και να σας καθοδηγούμε σε όλα τα στάδια της συνεργασίας μας.   

Εφαρμογές και Εγκαταστάσεις

  • Έχοντας ολοκληρώσει το στάδιο της Μελέτης και του Σχεδιασμού, σε συνεργασία με εξειδικευμένους και έμπειρους επαγγελματίες όπως και  με το άρτια καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό, μπορούμε να αναλάβουμε και την υλοποίηση του εκάστοτε έργου. Κύριο μέλημα μας  η εξοικονόμηση κόστους κατασκευής και λειτουργίας,  χρησιμοποιώντας πάντα υψηλής ποιότητας προϊόντα, τα οποία ανταποκρίνονται στις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις. Η εγκατάσταση των συστημάτων Θέρμανσης, Κλιματισμού και Εξαερισμού αποσκοπούν στην επίτευξη θερμικής άνεσης και επιθυμητής ποιότητας αέρα σε ένα κτίριο. Η επιλογή των κατάλληλων συστημάτων είναι ιδιαίτερα σημαντική, αφού επηρεάζει άμεσα την υγεία, την ποιότητα ζωής,  την άνεση και την παραγωγικότητα των ανθρώπων που διαμένουν ή εργάζονται στους χώρους του κτιρίου. Παράλληλα, η λειτουργία των συστημάτων αυτών διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στο ενεργειακό κόστος.

Τεχνική Υποστήριξη

  • Η συνεργασία με την εταιρία μας δεν σταματά κατά την παράδοση του έργου. Σε συνεργασία με ένα μεγάλο δίκτυο προμηθευτών σε όλη την Ελλάδα, παρέχουμε συνεχή τεχνική υποστήριξη σε όλους μας τους πελάτες, είτε “on call” ,  είτε με συμβόλαια συντήρησης. Οι άνθρωποι της SKOUBair, μηχανικοί και τεχνικοί, είναι πάντα κοντά σας για να υποστηρίζουν την πολύτιμη επένδυσή σας.