Κλιματισμός

Δημιουργήστε την ιδανική ατμόσφαιρα στο χώρο σας επιλέγοντας την κατάλληλη συσκευή κλιματισμού μεσά από μια τεράστια ποικιλία μοντέλων, κατάλληλων για θέρμανση και ψύξη, υψηλού σχεδιασμού και με εξαιρετική απόδοση.

Στη SKOUBair προκειμένου να καλύψουμε όχι μόνο τις οικιακές, αλλά και τις επαγγελματικές σας  ανάγκες, δραστηριοποιούμαστε και στην Εμπορία & Εγκατάσταση μονάδων Ψύξης & Κλιματισμού.

Ενημερωνόμαστε συνεχώς για τις νέες πρακτικές και προϊόντα, ώστε  να σας εξασφαλίσουμε πρωτοποριακές και αποτελεσματικές προτάσεις, πάντα φιλικές προς το περιβάλλον.

Ψύξη

Μία από τις μεγαλύτερες αλλαγές που έχουν συντελεστεί κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών στον πλανήτη μας είναι αυτή της αύξησης του παγκόσμιου μέσου όρου θερμοκρασίας. 

Προκειμένου να επιτύχουμε κατά τους καλοκαιρινούς μήνες ένα ανεκτό επίπεδο θερμοκρασίας, αναγκαζόμαστε να εγκαταστήσουμε ένα σύστημα το οποίο θα κατορθώνει να δεσμεύει ένα μέρος από τη θερμότητα στο εσωτερικό του σπιτιού και να την αποδίδει στο περιβάλλον.

Οι πιο συνηθισμένες επιλογές για  την ψύξη  του χώρου σας είναι:

  • Τα απλά κλιματιστικά (σπλιτάκια).
  • Ο  κεντρικός κλιματισμός.
  • Η ψύξη με γεωθερμία.
  • Ο ενδοδαπέδιος δροσισμός.

Στη SKOUBair διαθέτουμε ποικιλία από Μηχανήματα οικιακά και επαγγελματικά, για την επίτευξη της ιδανικότερης  θερμοκρασίας ανάλογα με τις δικές σας προτιμήσεις κλιματισμού στο χώρο σας. Σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους πιστοποιημένους προμηθευτές της αγοράς, παρέχουμε κλιματιστικά τοίχου, δαπέδου, οροφής, κρυφά και φανερά consoles, συστήματα multi, πολυδιαιρούμενα συστήματα και αντλίες με μεταβαλλόμενο όγκο ψυκτικού (VRV).